Het Nederlands Kampioenschap Studenten wielrennen in Enschede wordt mede mogelijk gemaakt door:

Interflon

Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met behulp van smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen.

VIRO

VIRO is een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in Engineering en Projectmanagement. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk helpen onze 750 medewerkers industriële organisaties beter te presteren. VIRO werkt wereldwijd aan projecten voor de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

Sensata

Sensata Technologies is a world leader and early innovator in mission-critical sensors and controls designed to make the world cleaner, safer and more efficient. Mission-critical means products that are essential and difficult to do. You’ll find our 47,000 unique products in many applications – anywhere from automotive braking systems to aircraft flight controls.

Bioracer speedwear

Bioracer innoveert, ontwerpt, produceert, promopt en verkoopt speedwear aan wielrenners, triatleten, lopers en ijsschaatsers, strevend naar het maximaliseren van hun prestaties. Winnen is een ingesteldheid. Met elk detail van je uitrusting voorbereid, is je enige focus jezelf.

Ufonds

Het Universiteitsfonds Twente maakt bijzondere voorzieningen mogelijk voor de Universiteit Twente en haar studenten. Voorzieningen waarin de overheidsfinanciering niet voorziet.

Fietsstad Enschede

Enschede is op weg om in 2020 een echte fietsstad te zijn. Daarom investeert de gemeente in goede en veilige fietsvoorzieningen. Onder de noemer van Enschede Fietsstad 2020 organiseren we leuke acties en uitdagingen. Dat doen we samen met ondernemers en lokale partners uit Enschede.